Jeśli chcesz i możesz pomóc ukraińskim diabetykom i ich rodzinom, KLIKNIJ TUTAJ i wypełnij formularz zgłoszeniowy. Dziękujęmy!

WPŁATY DAROWIZNY tytułem „UKRAINA”: link do wpłat dot pay: https://www.fundacja-cukrzyca.pl/darowizny
wpłaty bezpośrednie na subkonto „POMOC UKRAINIE”: 91109010560000000149500336
Zbiórka Siepomaga

If you want and can help Ukrainian diabetic patients and their families CLICK HERE and please fill in this application form. Thank you!

donation payments with the title "UKRAINE" - link to the payments: https://www.fundacja-cukrzyca.pl/darowizny
You can also donate direct to our bank account (transfer title: "UKRAINE"):
SWIFT: WBKPPLPP
account number: PL91109010560000000149500336
donate by Siepomaga Foundation

Zwracamy się z prośbą do osób spoza Warszawy
Wraz z PROGLIKEMIA przygotowaliśmy specjalne plakaty (format A3) i ulotki (format A4) w języku polskim i ukraińskim, na których zawarliśmy informacje, gdzie uchodźcy z CT1 mogą się zwracać o pomoc. Ulotki zawierają edytowalne pola, w których można wpisać ośrodki diabetologiczne dla pacjentów pediatrycznych znajdujące się w Waszych miastach.
Bylibyśmy niezwykle wdzięczni za uzupełnienie, wydrukowanie i rozwieszenie ulotek lub plakatów w punktach pomocy dla uchodźców w Waszych miastach.
Ulotki można pobrać poniżej:

Z góry serdecznie dziękujemy!