BAL KARNAWAŁOWY 2019

Co to była za noc! Dnia 23 lutego, w Hotelu Gromada w Warszawie, odbył się Bal Karnawałowy dla rodzin oraz Przyjaciół Naszej Fundacji. Zabawa trwała do białego rana, urozmiaciła ją lekcja tańca prowadzona przez instruktorów tańca Akademii Tańca Sulewscy. Dziękujemy wszystkim za liczną obecność. Bal oraz loteria, z której dochód przeznaczamy na zbliżające się zabiegi rehabilitacyjne laseroterapii, nie odbyłyby się, gdyby nie Nasi Sponsorzy: Jarosław Jach, AIRO- Centrum Aktywnej Rozrywki, Dom Kultury ŚWIT, LEMAX TOUR, Polski Związek Piłki Nożnej, BMW Bawaria Motors, Sklep internetowy Kurnik Galeria, Shake Your Head, Park Rozrywki JULINEK, SPA Bylinowa, NESTLE Polska, Firma KosmetycznA BELL, GRONEK.pl, BHP Centrum Falenica Mariusz Chojnacki, firma Densply, INSTYTUT URODY Agnieszka Jasińska, STUDIO JOANNY- K. W imieniu swoim oraz Podopiecznych składamy wyrazy wdzięczności za Państwa wspaniały gest. Do zobaczenia za rok!