WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!

Rozpoczynamy nabór do fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa na IV Halowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej Dzieci z Cukrzycą, które odbędą się w dniach 19-20 czerwca w Suchym Lesie k. Poznania.

Wystawiamy drużyny w następujących kategoriach wiekowych:

2004-2007

2008-2010

2011 i młodsi.

Zgłoszenia na turniej przyjmujemy do 26 marca na nasz adres mailowy:  sport@fundacja-cukrzyca.pl

W zgłoszeniu prosimy podać:

Imię i Nazwisko, nr PESEL dziecka, imię i nazwisko opiekuna, tel. kontaktowy, e-mail. Tradycyjnie prosimy również o informacje, czy potrzebny jest posiłek bezglutenowy.

Prosimy także o informację, czy zarezerwować Państwu nocleg oraz na ile osób (ok. 200-250zł od osoby za dwie noce – dokładny koszt podamy, gdy poznamy liczbę uczestników). Podczas Mistrzostw będzie można również skorzystać z przesiewowego badania słuchu. W mailu ze zgłoszeniem prosimy o informacje, czy zapisać dziecko na badanie.

Dziewczynki mogą być zgłaszane do kategorii, w której są starsze od górnej granicy wieku o dwa lata. Czyli: W najmłodszych mogą grać do 2009, w średniej do 2006.

Organizatorzy finansują wyłącznie nocleg oraz wyżywienie dla zawodnika, a w czasie turnieju także wyżywienie dla jednego opiekuna każdego zawodnika (Obiady sobota i niedziela oraz kolacja w sobotę). Przejazd oraz noclegi dla opiekunów we własnym zakresie.

Dla dzieci jadących samemu i nie mających możliwości transportu, postaramy się zorganizować przejazd z organizatorami i innymi uczestnikami (ilość miejsc ograniczona). Informujemy, że samemu mogą jechać jedynie dzieci ze starszej grupy wiekowej (roczniki 2004-2007).

UWAGA: Obowiązek wysłania zgłoszenia dotyczy także osób, które w ubiegłych latach brały udział w mistrzostwach i meczach reprezentacji.

W razie jakichkolwiek pytań, pozostajemy do dyspozycji.