Jestem dorosły i co dalej?

Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą wraz z Edytą Wojtczak z Akademii Doskonalenia w Diabetologii serdecznie zapraszają na warsztat pt. "Jestem dorosły i co dalej?"

Data: 27 marca ( środa)
Godzina: 18.00 do 21.00
Forma: on-line, spotkanie na platformie Zoom
Spotkanie jest bezpłatne, ale obowiązują zapisy!

Link do zapisówhttps://techdiab.bookero.pl/?use_service_id=54478

Dla kogo?: Dla młodych dorosłych z cukrzycą typu 1, zachęcamy nastolatków już 16-17 letnich, studentów, którzy chcą się usamodzielnić lub są w trakcie.
Jest to warsztat skierowany wyłącznie dla młodych ludzi, bez udziału rodziców.

Temat: "Jestem dorosły i co dalej?" - warsztat motywacyjny dla młodych osób z cukrzycą typu 1.

Opis:
Gdy opuszczasz rodzinny dom, zamykasz "drzwi dzieciństwa" i rozpoczynasz nowy rozdział swojego dorosłego życia.
Bierzesz pełną odpowiedzialność za wszystkie swoje decyzje, w tym te związane ze zdrowiem.
Czy nadal jest ono priorytetem dla Ciebie? W którym kierunku kierujesz swoją uwagę? Jak poukładasz swoje nowe dorosłe życie, aby było ono w zgodzie z Tobą i cukrzycą.

Prelegentka:
Edyta Wojtczak
Akademia Doskonalenia w Diabetologii

Specjalistka w dziedzinie profilaktyki zdrowia, metody coachingu zdrowia oraz wspierania procesu leczenia, edukacji i samoopieki w diabetologii. Ekspertka ds. Edukacji Diabetologicznej oraz prowadząca cykl webinarów edukacyjnych w firmie Abbott. Prowadzi indywidualne sesje coachingu zdrowia oraz szkolenia grupowe. Autorka cyklu artykułów publikowanych na łamach magazynu DIABETYK pod nazwą Piramida życia w zgodzie z cukrzycą. Cukrzyca typu 1 od 1988 roku.
Więcej informacji tutaj: https://add.edu.pl/

Rejestracja:
Zapraszamy do rejestracji wystarczy kliknąć w link:

Nie przegap okazji na inspirujące i wartościowe spotkanie, które pomoże Ci lepiej zrozumieć i zarządzać swoim dorosłym życiem z cukrzycą!