Jestem dorosły i co dalej - warsztat motywacyjny cz. 2

Już za tydzień zapraszamy na kolejne spotkanie dla młodych dorosłych z cukrzycą typu 1.

Po raz drugi spotykamy się online, wspólnie z Edytą Wojtczak z ADD Akademia Doskonalenia w Diabetologii. Ponownie skupimy się na najważniejszych celach - jak żyć szczęśliwie w zgodzie ze sobą i cukrzycą? Jak przejąć pełną odpowiedzialność za swoje zdrowie, proces leczenia oraz życie osobiste i to zawodowe?

Odczuwasz wewnętrzny dyskomfort? Może brak Ci pełnego zrozumienia siebie i innych dorosłych?

Każdy potrzebuje wsparcia, więc nie wahaj się - dołącz do młodych diabetyków i podziel się swoimi doświadczeniami.

Wspieramy się wzajemnie, nie oceniamy, dzielimy wiedzą oraz najlepszymi rozwiązaniami.

Czekamy na Ciebie!

Data: 24 kwietnia ( środa)

Godzina: 19.00 do 21.00

Forma: on-line, spotkanie na platformie Zoom

Dla kogo?: Dla młodych dorosłych z cukrzycą typu 1, zachęcamy nastolatków już 16-17 letnich, studentów, którzy chcą się usamodzielnić lub są w trakcie.

Jest to warsztat skierowany wyłącznie dla młodych ludzi, bez udziału rodziców.

Zapisy pod linkiem: Home (site.com)

Spotkanie jest bezpłatne.

Prelegentka:

Edyta Wojtczak z ADD Akademia Doskonalenia w Diabetologii

Specjalistka w dziedzinie profilaktyki zdrowia, metody coachingu zdrowia oraz wspierania procesu leczenia, edukacji i samoopieki w diabetologii. Ekspertka ds. Edukacji Diabetologicznej oraz prowadząca cykl webinarów edukacyjnych w firmie Abbott. Prowadzi indywidualne sesje coachingu zdrowia oraz szkolenia grupowe. Autorka cyklu artykułów publikowanych na łamach magazynu DIABETYK pod nazwą Piramida życia w zgodzie z cukrzycą. Z cukrzycą typu 1 od 1988 roku.

Więcej informacji tutaj: https://add.edu.pl/